26 / 04 / 2024

Πασχαλινό τραπέζι… Αχ αυτοί οι συγγενείς!

Πασχαλινό τραπέζι… Αχ αυτοί οι συγγενείς!

Και ποιος δεν ανυπομονεί για τις πασχαλινές διακοπές! Όλοι λίγο πολύ θα ξεκουραστούμε, θα χαλαρώσουμε, θα συναντήσουμε αγαπημένους φίλους και θα μαζευτούμε για το καθιερωμένο πασχαλινό τραπέζι με όλο το σόι! Τι ωραία να τους δούμε όλους… Ή μήπως όχι;

Αχ ξέρουμε… όσο πολύ τους αγαπάμε, άλλο τόσο μπορεί να μας «κουράζουν» κάποιες γνωστές τους συμπεριφορές και ατάκες! Όπως σε κάθε τραπέζι, έτσι και σε αυτό ξέρουμε τι θα ακούσουμε που θα μας κάνει από τη μία να κλαίμε από τα γέλια κι από την άλλη να θέλουμε να εξαφανιστούμε μακριά! Αλήθεια εσύ τι ακούς κάθε χρόνο στο πασχαλινό τραπέζι; Μήπως είσαι εσύ ένας από τους κλασσικούς παρακάτω τύπους συγγενή που όλοι έχουμε;

Εμείς σκεφτήκαμε ποιοι είναι αυτοί οι συγγενείς που υπάρχουν σχεδόν σε κάθε οικογένεια και έχουμε και μια πρόταση για τη συσκευή που θα τους ταίριαζε καλύτερα!

Ο θείος που πάντα πίνει!

enter image description here Όλοι έχουμε έναν! Κάποιον θείο που περιμένει πώς και πώς αυτές τις οικογενειακές μαζώξεις γιατί έχει μια δικαιολογία για να φάει και να πιεί παραπάνω, χωρίς να ακούσει τη γνωστή γκρίνια ότι το παρακάνει! Και φυσικά τώρα θα το παρακάνει μέρα που είναι και θα τσιμπολογάει και με το χέρι! Μια φορά τον χρόνο δεν έχει το δικαίωμα να το γλεντήσει; Εννοείται ότι με τόσο ποτό μιλάει δυνατά, λέει αστεία για να φαίνεται μέσα σ’ όλα κι ίσως ρίξει κι έναν χορό! Άστον να το χαρεί και πιες ένα ποτηράκι μαζί του!

Η καλύτερη συσκευή: Στον θείο θα ταίριαζε τέλεια ένας καταψύκτης Inventor για να αποθηκεύει τα φαγητά και τα καλούδια από το χωριό και να μπορεί να τα τρώει λίγα λίγα και με μέτρο! Για να μην τον πειράζουν!

O ξάδερφος που έρχεται κατευθείαν από ξενύχτι!

Είτε στην πόλη, είτε στο χωριό, αυτός ο ξάδερφος θα βγει το προηγούμενο βράδυ, ή θα μαζέψει κόσμο στο σπίτι να φάνε και να ξενυχτήσουν! Μετά την Ανάσταση είναι μια τέλεια ευκαιρία για γλέντι. Αυτό θα έκανε κάθε Σάββατο, αυτό θα κάνει και τώρα! Και θα κοιμηθεί ξημερώματα, οπότε εννοείται ότι δε θα ξυπνήσει νωρίς για να έρθει στο τραπέζι της Κυριακής του Πάσχα! 3 θα φάμε; 3 παρά πέντε θα έρθει! Λογικό! Το αρνάκι για πρωινό θα τον κάνει να συνέλθει πιο γρήγορα!

Η καλύτερη συσκευή: Θα του ταιριάξει τέλεια ένας καθαριστής αέρα Inventor για να διώξει την κάπνα από το σπίτι του μετά από κάθε μάζωξη με φίλους!

H θεία που κάνει τις αδιάκριτες ερωτήσεις!

Δεν μπορεί… όλοι έχουμε μία! Κι αν δεν είναι θεία, είναι σίγουρα κάποιος από τους συγγενείς μας αυτός που θα φροντίσει να κάνει όλες τις αδιάκριτες ερωτήσεις που θα ακολουθούνται κι από ένα ελαφρώς επικριτικό βλεμματάκι… «Πότε θα βάλετε μπρος για παιδάκι;», «Πότε θα παντρευτείς; Τελευταίος έμεινες…», «Πόσα λεφτά παίρνεις στη δουλειά σου;», «Πόσα δίνεις στο ενοίκιο;» κι ένα σωρό άλλες ερωτήσεις που σε κάνουν έξαλλο! Μην απαντάς, απόλαυσε το φαγητό σου και κάνε ότι δεν άκουσες! Θα βαρεθεί και θα σε αφήσει στην ησυχία σου!

Η καλύτερη συσκευή: Ένας φούρνος μικροκυμάτων Inventor θα μπορούσε να είναι ένα νέο χόμπι για αυτήν! Θα μάθει πώς μπορεί να μαγειρεύει πιο εύκολα και να ανακαλύψει νέες συνταγές! Έτσι θα ασχολείται με το νέο της χόμπι, όχι με τους άλλους!

enter image description here

H ξαδέρφη που τα κάνει όλα "τέλεια"!

Ή τα παιδιά της τα κάνουν όλα τέλεια! Ξέρουμε! Πήρε το πτυχίο της με άριστα, έχει την καλύτερη δουλειά, κάνει το καλύτερο παστίτσιο, τα παιδιά της είναι οι καλύτεροι μαθητές και πάει λέγοντας… Αιφνιδίασέ τη και ρώτα για κάτι που σίγουρα δεν ξέρει να απαντήσει! Δε θα σε ξαναενοχλήσει!

Η καλύτερη συσκευή: Σίγουρα χρειάζεται ένα πλυντήριο ρούχων Inventor για να πλένει τα ρούχα της τέλεια (ναι, εσύ τον είδες πέρσι τον λεκέ στο παντελόνι της, αυτό δεν το έπλυνε τέλεια)!

H νέα νύφη που αναγκάζεται να δοκιμάσει όλα τα πιάτα!

Ωχ… τι άγχος θα έχει αν δεν ξέρει καλά το σόι του αγαπημένου της! Να κάνει την κίνηση να βοηθήσει για το στρώσιμο του τραπεζιού; Να βοηθήσει με τη σαλάτα; Να μαζέψει μετά κι εκείνη το τραπέζι; Και στο φαγητό, αν δεν τρώει αρνί… εφιάλτης! Θα αναγκαστεί από ντροπή κι ευγένεια να φάει! Γλυκιά μας νυφούλα, χαλάρωσε! Να είσαι ο εαυτός σου κι ας μη φας απ’ όλα!

Η καλύτερη συσκευή: όποια συσκευή Inventor κι αν διαλέξει, σίγουρα θα της λύσει τα χέρια, θα της προσφέρει περισσότερο χρόνο και θα είναι ό,τι πρέπει για το νέο της σπίτι! Το θέμα άλλωστε είναι να το χαρεί το νέο της σπίτι όχι να χάνει χρόνο με δουλειές στο σπίτι.

H γιαγιά που παραγεμίζει το πιάτο σου!

enter image description here Αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει! Και όσο κι αν κάποιες φορές μπορεί να σε πιέζει και να μην το θες, απόλαυσέ το! Έχει ανεκτίμητη αξία και πολλές δόσεις αγάπης! Δώστης ένα φιλί και φάε λίγο παραπάνω… θα χαρεί τόσο πολύ!

Η καλύτερη συσκευή: Μα φυσικά ένα πλυντήριο πιάτων Inventor! Σίγουρα το χρειάζεται με τόσα πιάτα που λερώνει για να σε ταΐζει!

Tο σκυλί που περιμένει από κάτω για να φάει!

enter image description here Τι να πει κανείς για αυτές τις γλυκές μουσούδες; Σε κάθε τραπέζι θα ζητιανεύουν μια μπουκίτσα κι ας είναι μια σταλιά! Σκέψου πόσο θα του έχει «σπάσει τη μύτη» η μυρωδιά του φαγητού! Κακόμαθέ το με μερικές λιχουδιές παραπάνω και θα είναι το πιο ευτυχισμένο σκυλί του κόσμου!

Η καλύτερη συσκευή: Κάντου δώρο ένα κλιματιστικό Neo για να μη ζεσταίνεται το καλοκαίρι που έρχεται! Ενεργοποίησε το κλιματιστικό μέσω Wi-Fi κόμη κι από τη δουλειά κι άστον να κοιμάται στη δροσιά. Επίλεξε και τη λειτουργία Breeze Away για να μην πέφτει επάνω του ο αέρας! Θα ευχαριστιέται τόσο τον ύπνο του όσο θα λείπεις, που ούτε που θα καταλάβει πώς έλειπες τόσες ώρες!

Όσο κι αν μέσα σου κάποιες φορές γκρινιάζεις για αυτούς, όσο κι αν σε εκνευρίζουν που και που, τέτοιες μέρες είναι ευκαιρία να τους χαρείς και να περάσεις χρόνο μαζί τους! Διασκεδάστε όλοι μαζί, απολαύστε φαγητό, γέλια και γλέντι και δώστους ένα φιλί ακόμη! Χρόνια πολλά!