28 / 01 / 2022

Το χιόνι φεύγει…η υγρασία και το κρύο μένουν!

Το χιόνι φεύγει…η υγρασία και το κρύο μένουν!

Αντιμετώπισέ τα αποτελεσματικά με τον desiccant αφυγραντήρα Rise Pro.

Κι αν αναρωτιέσαι γιατί να επιλέξεις αφυγραντήρα με ζεόλιθο, παρακάτω σου έχουμε τους κυριότερους λόγους:
enter image description here

1) Γιατί είναι οικονομικός

Έχει τεχνολογία Zeo Gen και ενσωματωμένη αντίσταση που ενισχύει την απόδοση της θέρμανσης κρατώντας την σε υψηλά επίπεδα για να μην χρειάζεται το κλιματιστικό ή το καλοριφέρ σου να δουλεύουν «διπλοβάρδιες» για να μένεις ζεστός! Αφαιρώντας την υγρασία από το δωμάτιο θα σε κάνει να νιώθεις την θερμοκρασία στο χώρο υψηλότερη, με αποτέλεσμα κάθε φορά που τον χρησιμοποιείς να κάνεις σημαντική οικονομία στο θερμαντικό σου μέσο! Ταυτόχρονα, ο ζεστός αέρας που βγαίνει από την συσκευή (10°C έως 12°C πιο ζεστός από τη θερμοκρασία του δωματίου) έχει ως αποτέλεσμα να μεγιστοποιείται η απόδοση της θέρμανσης αλλά και να μειώνεται σημαντικά το κόστος της. Αυτός ο αφυγραντήρας είναι η απόλυτη λύση δε για χώρους που θερμαίνονται λίγες ώρες την ημέρα ή έχουν θερμοκρασία χαμηλότερη των 15οC.
enter image description here

2) Γιατί σε προστατεύει

Επειδή εκπτώσεις θέλεις να κάνεις μόνο στο λογαριασμό του ρεύματος και όχι στην υγεία την δική σου και των αγαπημένων σου, ο αφυγραντήρας είναι εξοπλισμένος με την πανίσχυρη Τεχνολογία Ultraviolet Τύπου C και Ιονιστή που «βγάζουν από τη μέση» ιούς, βακτήρια, ρύπους, σκόνη και οσμές. Σε κάποιες περιπτώσεις επίσης, λόγω της υπερβολικής υγρασίας μπορεί να δημιουργηθεί και κάποιο είδος μυκήτων (μούχλα). Οι μύκητες αυτοί μπορεί να φθείρουν τα έπιπλα, τα υφάσματα και τα πατώματα και να προκαλέσουν αλλεργίες και δερματικά προβλήματα. Ο αφυγραντήρας σου σε απαλλάσσει και από αυτό το πρόβλημα, επιτρέποντάς σου να αναπνέεις ελεύθερα σε ένα φρέσκο και υγιεινό περιβάλλον, προστατεύοντας εσένα, τους γύρω σου αλλά και την αισθητική του σπιτιού σου!
enter image description here

3) Γιατί θέλεις να έχεις τον απόλυτο έλεγχο

Και με τον αφυγραντήρα Rise Pro μπορείς! Η εξελιγμένη του τεχνολογία σου επιτρέπει να ξέρεις ανά πάσα στιγμή πόση υγρασία έχεις μέσα στο σπίτι με μια ματιά στην φωτεινή ένδειξη που αλλάζει από μπλε σε κίτρινο ή κόκκινο χρώμα για να σου «πει» εάν η υγρασία στο χώρο είναι σε εξαιρετικό, καλό ή επιβαρυμένο επίπεδο. Μετά το αφήνει «πάνω» σου για να αναλάβεις δράση προσαρμόζοντας την λειτουργία του ανάλογα με τις ανάγκες σου. enter image description here

4) Γιατί λειτουργεί και από μακριά

Όλες τις παραπάνω ρυθμίσεις μπορείς να τις κάνεις ακόμη κι αν δεν είσαι στο σπίτι. Κατεβάζοντας εύκολα και γρήγορα την εφαρμογή Inventor Control μπορείς από όπου κι αν βρίσκεσαι να ενεργοποιήσεις τον αφυγραντήρα σου και επιστρέφοντας στο σπίτι ή το γραφείο σου να βρεις την αίσθηση ζεστασιάς και θαλπωρής, που σκεφτόσουν σε όλη τη διαδρομή!

Ο Rise Pro αρκεί για να κάνεις το περιβάλλον του χώρου σου πιο ευχάριστο, άνετο και κυρίως πιο ζεστό! Συνδύασε τον με κλιματιστικά Inventor και πες αντίο στο μεγάλο έξοδο της θέρμανσης τους χειμερινούς μήνες!