22 / 12 / 2022

Νέα χρονιά, νέοι προορισμοί!

Νέα χρονιά, νέοι προορισμοί!

Ξέρουμε πόσο σου έχει λείψει ένα ταξίδι στο εξωτερικό! Και μπορεί ο Covid να σου στέρησε αρκετά από αυτά και να έβαλε στον πάγο το όνειρό σου να γυρίσεις τον κόσμο, όμως η νέα χρονιά είναι η αφορμή για να συνεχίσεις να ταξιδεύεις σε άλλη γη και άλλα μέρη!

Οι επιλογές είναι πολλές αλλά ο προορισμός που θα επιλέξεις πρέπει να σου ταιριάζει κιόλας. Διάβασε παρακάτω και μάθε σε ποιον προορισμό πρέπει οπωσδήποτε να πας, γιατί σου πάει!

Ο “αρχοντικός” τύπος

enter image description here Πίνεις τσάι με φρυγανιά παρόλο που δεν είσαι άρρωστος, έτσι επειδή το απολαμβάνεις. Ρίχνεις καυτό νερό μέσα στο φλυτζάνι, αυτό από το καλό σετ που σου έχει κρατήσει προίκα η μαμά σου, πάνω στο φακελάκι. Ρουφάς κατευθείαν, χωρίς να καίγεσαι – βαθιά μέσα σου πιστεύεις πως αυτή η ικανότητα είναι ένδειξη βασιλικού αίματος που κυλάει στις φλέβες σου, αλλά δεν το έχεις ψάξει για να το εξακριβώσεις ακόμη.

  • Πάτησε για να δεις που θα πας!

    Το Λονδίνο είναι ο απόλυτος προορισμός για σένα!

    enter image description here

Επειδή το παραπάνω για σένα είναι ιεροτελεστία, λογικά έχεις το κλιματιστικό & καθαριστή αέρα King Plus, που είναι 2 σε 1 και καθαρίζει την ατμόσφαιρα εύκολα και γρήγορα για να απολαύσεις το τσάι σου σε ένα υγιεινό περιβάλλον, χωρίς μικρόβια και μικροοργανισμούς. Έτσι μένεις και προστατευμένος, γιατί το αφέψημα από μόνο του δεν μπορεί να κάνει και πολλά!

Ο “φουτουριστικός” τύπος

enter image description here Διάβαζες manga από όταν ήσουν παιδί και ζήταγες για δώρο μόνο αυτά. Μέχρι που μπορούσες να τα αγοράσεις μόνος σου και δεν είχες ανάγκη κανέναν. Έμαθες γιαπωνέζικα πολύ γρήγορα, για να μπορείς να καταλαβαίνεις τι λένε και οι αγαπημένες σου ταινίες κινουμένων σχεδίων του Χαγιάο Μιγιαζάκι. Λατρεύεις το sci-fi στις ταινίες και έχεις αφιερώσει μέρες από τη ζωή σου βλέποντας το Matrix.

  • Πάτησε για να δεις που θα πας!

    Κλείσε άμεσα εισιτήρια για το Tokyo!

    enter image description here

Ευτυχώς το Neo κλιματιστικό σου έχει 4D ροή αέρα που στέλνει τη ζεστασιά παντού στο χώρο για να μην κρυώνεις όταν αράζεις στο σπίτι, ακόμη και αν κάθεσαι στο πάτωμα για να συναρμολογήσεις τη φιγούρα του Νίο, από το Matrix.

Ο “άνετος” τύπος

enter image description here Έχεις δει το Amelie γύρω στις 500 φορές- μάλλον από εκεί πήρες δύναμη για να κόψεις τα μαλλιά σου κοντά. Και άξιζε γιατί έτσι δεν σου πέφτουν και μέσα στα μάτια όταν φτιάχνεις μια μικρή ελαιογραφία σε καμβά, του σκύλου σου, ράτσας Papillion. Με τη μαγειρική δεν το έχεις πολύ αλλά φτιάχνεις εξαιρετική μπαγκέτα με τυρί και ζαμπόν και φυσικά βούτυρο. Τα βράδια σου αρέσει να χαλαρώνεις στο σαλόνι με ένα μπουκάλι κρασί.

  • Πάτησε για να δεις που θα πας!

    Ήρθε η ώρα να επισκεφθείς το Παρίσι!

    enter image description here

Τίποτα δεν θα σου χαλάσει την ηρεμία που τόσο απολαμβάνεις και σίγουρα όχι το Comfort κλιματιστικό σου, αφού έχει Αθόρυβη Λειτουργία μόλις 16dB, για να σε ζεσταίνει αποτελεσματικά και σε συνθήκες απόλυτης ησυχίας. Το μόνο που ίσως την επηρεάσει είναι το βραδινό αλύχτημα του τετράποδου φίλου σου!

Ο “μοδάτος” τύπος

enter image description here

Είχες άποψη από το νηπιαγωγείο για το τι θα φορέσεις για να πας στο σχολείο. Το μεγαλύτερο μέρος του μισθού σου το αφιερώνεις σε φορέματα και αξεσουάρ ενώ αρνείσαι κατηγορηματικά να πετάξεις τα παλιά σου ρούχα. Θα τα «μεταμορφώσεις» εύκολα σε κάτι άλλο που θα εντυπωσιάσει με την αισθητική του. Έχεις ετήσια συνδρομή σε πάνω από 4 περιοδικά μόδας ενώ στα social media σου δεν ξεχνάς να ακολουθείς μεγάλους σχεδιαστές. Κουνάς πολύ τα χέρια σου όταν μιλάς και γενικά μπορείς να επιβιώσεις τρώγοντας μόνο ζυμαρικά.

  • Πάτησε για να δεις που θα πας!

    Θα περάσεις τέλεια στο Μιλάνο!

    enter image description here

Η υψηλής ποιότητας αισθητική δεν θα μπορούσε παρά να χαρακτηρίζει και το κλιματιστικό σου, γι΄αυτό επέλεξες το Dark που συνδυάζει εξελιγμένη τεχνολογία με εντυπωσιακό design μαύρου καθρέπτη – εξάλλου πάντα χρειάζεται ένας επιπλέον μέσα στο σπίτι!

Ο “θρυλικός” τύπος

enter image description here

Το πάθος σου είναι η μουσική! Ξέρεις πιάνο, κιθάρα, σαξόφωνο και βιολί και τώρα μαθαίνεις σιγά σιγά και φυσαρμόνικα. Το πρώτο πράγμα που θα κάνεις μπαίνοντας στο σπίτι είναι να βάλεις το κατάλληλο τραγούδι να παίζει, ανάλογα με τη διάθεσή σου. Έχεις και γνώσεις μπαλέτου και jazz χορών που εφαρμόζεις με μαεστρία με κάθε ευκαιρία, είτε στο σπίτι είτε σε νυχτερινή έξοδο.

  • Πάτησε για να δεις που θα πας!

    Φτιάχνεις βαλίτσα για Νέα Υόρκη!

    enter image description here

Δεν αρκεί να γνωρίζεις όλους τους θρύλους της μουσικής, πρέπει να έχεις και ένα κλιματιστικό Legend στο σπίτι. Γιατί έχει αισθητήρα κίνησης που αντιλαμβάνεται πότε βγήκες με πιρουέτα από το δωμάτιο ή πότε είσαι εκεί παίζοντας το βιολί σου!

Ο “φευγάτος” τύπος

enter image description here Στην καραντίνα έκανες ηλεκτρονικά μαθήματα ισπανικών και κάτι κουτσοέμαθες για να μπορείς να διαβάζεις Γκαρθία Λόρκα με μια κάποια σχετική άνεση. Την ίδια περίοδο έβγαινες για τρέξιμο στην παραλία και μετά καθόσουν στην αμμουδιά να πιεις την αγαπημένη σου μπύρα. Με το που άνοιξαν όμως τα πράγματα πήρες τους δρόμους και το σπίτι σου δε σε βλέπει και πολύ, παρά μόνο αργά το βράδυ και τις μέρες που κάνεις όλες τις δουλειές μαζεμένες, για να έχεις ρούχα να βάλεις στο γραφείο.

  • Πάτησε για να δεις που θα πας!

    Η Βαρκελώνη σε περιμένει!

    enter image description here

Το Corona κλιματιστικό σου επομένως δεν θα μπορούσε παρά να έχει Wi-Fi για να το ρυθμίζεις από όπου κι αν είσαι εύκολα και γρήγορα με ένα άγγιγμα στην οθόνη του smartphone σου. Με την εφαρμογή Inventor Control φτιάχνεις και έξυπνα σενάρια ανάλογα με το πρόγραμμά σου και τις εξωτερικές συνθήκες, για να λειτουργούν όλα ρολόι ακόμη και αν δεν είσαι σπίτι και να έχεις τις τέλειες συνθήκες όταν αποφασίσεις να γυρίσεις σε αυτό!

Ταυτίσου ελεύθερα με κάποιον από τους παραπάνω «τύπους» και βάλε στόχο τη Νέα Χρονιά να κάνεις πραγματικότητα το ταξίδι που σου ταιριάζει!