09 / 09 / 2022

Νέα σεζόν, καινούργια αρχή!

Νέα σεζόν, καινούργια αρχή!

Ανανέωσε το σπίτι σου και κάνε τη ζωή σου πιο εύκολη με μικροσυσκευές Inventor!

Κάθε αρχή και δύσκολη λέει ο λαός! Για να κάνεις όμως την νέα σχολική, φοιτητική, επαγγελματική χρονιά που μόλις ξεκίνησε πιο εύκολη, ανακάλυψε το πολύ οικονομικό πακέτο μικροσυσκευών Inventor, που υπόσχεται να φέρει «αέρα ανανέωσης» στο σπίτι σου!
enter image description here

Το σκούπισμα είναι η μισή αρχοντιά!

Με την ηλεκτρική σκούπα Inventor φρεσκάρεις γρήγορα όλους τους χώρους του σπιτιού σου! Μία φορά την εβδομάδα χρειάζεται για να απομακρύνεις όλη την σκόνη που έχει “κάτσει” στο δάπεδο και ευθύνεται για τυχόν αλλεργίες και αναπνευστικά προβλήματα. Η ατμόσφαιρα του σπιτιού σου θα καθαρίσει και θα ανανεωθεί, καθαρίζοντας από σκόνη, αλλεργιογόνα βακτήρια, ιούς, μικρόβια και σκουπιδάκια, χάρη στο φίλτρο HEPA. Με αυτήν μπορείς να καθαρίσεις πολύ καλά και τα χαλιά που θα στρώσεις σε λίγο καιρό αφού το εργονομικό πέλμα της σκούπας σου εξασφαλίζει άψογα αποτελέσματα!
enter image description here

O προσωπικός σου, σου-σεφ!

Το ερώτημα «τι να μαγειρέψω πάλι αύριο» είναι κάτι που σε απασχολεί σε καθημερινό επίπεδο, ενώ τις περισσότερες φορές χρειάζεται να προνοήσεις και να οργανωθείς από το προηγούμενο βράδυ, ξεπαγώνοντας το κρέας ή το ψάρι που θα ετοιμάσεις για το μεσημέρι. Για τον σωστό προγραμματισμό χρειάζεται σκέψη από την αρχή της εβδομάδας για να μην καταλήγεις να παραγγέλνεις συχνά απ’ έξω. Το παραπάνω ερώτημα απαντούν εύκολα οι φούρνοι μικροκυμάτων Inventor γιατί οτιδήποτε και να αποφασίσεις να μαγειρέψεις, το ετοιμάζουν μέσα σε λίγα λεπτά, είτε θες να ετοιμάσεις το φαγητό που θα πάρεις στο γραφείο την επόμενη μέρα, τα σνακ των παιδιών για το σχολείο, ή το βουτυράτο ποπ κορν για να απολαύσετε όλοι μαζί μια ταινία το βράδυ! Παράλληλα, δεν θα μείνεις ποτέ εκτεθειμένος άμα ξεχάσεις να βγάλεις το φαγητό από την κατάψυξη, χάρη στην λειτουργία ξεπαγώματος.
enter image description here

Οργάνωσε τέλεια το μενού της εβδομάδας!

Με τους άνετους χώρους του ψυγείου DPC1430W μπορείς να αποθηκεύσεις εύκολα τα τάπερ με το κολατσιό των μικρών για το σχολείο και τα γεύματα ολόκληρης της εβδομάδας αλλά και τα ψώνια του σουπερμάρκετ χωρίς να χρειάζεται να παίζεις τζένγκα κάθε φορά που θες να πάρεις κάτι! Με την υψηλή ενεργειακή κλάση Ε, την χαμηλή συσσώρευση πάγου και τον φωτισμό LED μειώνεις το λειτουργικό κόστος της συσκευής και απολαμβάνεις τα τρόφιμά σου φρέσκα όπως την πρώτη μέρα που τα αγόρασες! Και έχει και γυάλινα ράφια για να τα καθαρίζεις εύκολα με ένα βρεγμένο πανί και πλαστικό τελείωμα για να αποφεύγονται οι διαρροές εντός του ψυγείου!
enter image description here

Η απόλυτη λύση για πεντακάθαρα ρούχα!

Το 7κιλο πλυντήριο άνω φόρτωσης με πολλαπλές δυνατότητες ρύθμισης όχι μόνο τοποθετείται εύκολα ακόμη και στα πιο στενά σημεία του μπάνιου αλλά σου εξοικονομεί ενέργεια και χρήματα! Με το πρόγραμμα βαμβακερά eco ξέρεις ότι τα ρούχα των παιδιών καθαρίζονται αποτελεσματικά, προστατεύονται οι ίνες τους, έχουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής, ενώ εξασφαλίζεις ελάχιστη κατανάλωση ενέργειας και νερού! Επιπλέον, αν έχεις ξεχάσει να πλύνεις το κορμάκι για το μπαλέτο της μικρής, η γρήγορη πλύση 15 λεπτών είναι στη διάθεσή σου, κερδίζοντας χρόνο και εξοικονομώντας ενέργεια, για να είναι έτοιμη εγκαίρως για το μάθημά της! Έτσι, τα ευαίσθητα ρούχα καθώς και όσα πλένεις συχνά είναι διαθέσιμα εύκολα, γρήγορα, άνετα και οικονομικά!
enter image description here

Ρούχα στεγνά, σπίτι χωρίς υγρασία!

Για να μην περιμένεις με τις ώρες να στεγνώσουν τα ρούχα όλης της οικογένειας… ούτε τις πιο κρύες μέρες του χειμώνα! Η λειτουργία στεγνώματος ρούχων του αφυγραντήρα Comfort στο κάνει πολύ εύκολο: ενεργοποίησε το πρόγραμμα dryer με το πάτημα ενός κουμπιού, βάλε την απλώστρα με τα ρούχα σε ένα μικρό δωμάτιο και αυτό ήταν! Μέσα σε λίγο χρόνο έχεις τα φρεσκοπλυμένα ρούχα σου στεγνά και μυρωδάτα, ενώ δεν δημιουργείται και υγρασία στον χώρο! Παράλληλα, και το πιο σημαντικό, είναι ότι κάνεις οικονομία στην θέρμανση αφού η θερμοκρασία που αντιλαμβάνεσαι σε έναν ξηρό χώρο είναι αισθητά πιο υψηλή. Έτσι δεν χρειάζεται να «τσιμπήσεις» το κλιματιστικό ή το καλοριφέρ για να ζεσταθείς, ενώ παράλληλα μπορείς να κάτσεις άνετα με τα παιδιά στο σαλόνι για να σου πουν τι έμαθαν σήμερα στο σχολείο!

Το καλοκαίρι έφτασε επίσημα στο τέλος του και την θέση του διαδέχεται η νέα σεζόν που μαζί της φέρνει την ανάγκη για ανανέωση! Ανακάλυψε κι εσύ το πακέτο μικροσυσκευών Inventor που θα ανανεώσει το σπίτι σου και θα διευκολύνει την καθημερινότητά σου με τον πιο εύκολο και οικονομικό τρόπο!