16 / 05 / 2024

Η συνεργασία Inventor - Airzone ανοίγει νέους ορίζοντες στον κλιματισμό!

Η συνεργασία Inventor - Airzone ανοίγει νέους ορίζοντες στον κλιματισμό!

H Inventor επίσημα προστέθηκε στη λίστα των brand με προϊόντα συμβατά με τις λύσεις της Airzone, της κορυφαίας ισπανικής εταιρείας στον τομέα του αυτοματισμού HVAC. Η συνεργασία ανάμεσα στις δύο εταιρείες ανοίγει νέους ορίζοντες στον χώρο του κλιματισμού, προσφέροντας ακόμα περισσότερες επιλογές και καινοτόμες λύσεις στους χρήστες.

Το Aidoo Pro, μια πρωτοποριακή τεχνολογία που προσφέρεται από την Airzone και με την οποία είναι συμβατά τα κλιματιστικά Inventor, επιτρέπει τη διαχείριση των κλιματιστικών μονάδων με μεγαλύτερη ευκολία. Μέσω της εφαρμογής Airzone Cloud, οι χρήστες μπορούν να αξιοποιήσουν πλήρως τις δυνατότητες του Aidoo Pro για να προγραμματίσουν, να ρυθμίσουν και να ελέγξουν το κλιματισμό τους από οπουδήποτε και οποτεδήποτε.

Συνεπώς, οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να απολαμβάνουν πλήρη έλεγχο της θερμοκρασίας σε κάθε δωμάτιο μέσω ενός κεντρικού συστήματος BMS, εύκολα και αποδοτικά.

Αυτή η συνεργασία αποδεικνύει για ακόμη μια φορά τη δέσμευση της Inventor για την παροχή κορυφαίων λύσεων στον τομέα του κλιματισμού και τη βελτίωση της εμπειρίας των πελατών μας, ενώ παράλληλα συμβάλλει στην εξοικονόμηση ενέργειας.